بررسی-روشهای-مختلف-آبیاری-بر-روی-برخی-صفات-مرفولوژیک-و-فیزیولوژیک-برنج-‎(oryza-satival-l-)
بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 60
حجم فایل: 2311 کیلوبایت

فرمت: ورد || دسته: کشاورزی || تعداد صفحه: 60

برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار می‎آید و به همین دلیل این محصول یکی از مهمترین منابع اصلی تأمین کننده نیاز غذایی جهان است (56،71). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در کشورهای مختلف بین 2/4 تا 1/102 کیلوگرم متغیر است و معمولاً کشورهای عمده تولید کننده برنج مصرف کنندگان عمده نیز هستند و تا حدی بین تولید و مصرف آنها موازنه وجود دارد. ولی در کشور ما متأسفانه این توازن برقرار نیست و ایران به عنوان یازدهمین کشور تولید کننده برنج، سومین وارد کننده در جهان است (11). برنج در کشور ما بعد از گندم دومین کالای مصرفی از نظر مقدار و تنها غله‎ای است که منحصراً برای تغذیه انسان کشت می‎شود و در حدود نصف جیره غذائی 1/6 میلیارد نفری از جمعیت دنیا را تشکیل می‎دهد (11) و در بخش عظیمی از قارة آسیا تأمین کننده بیش از 80% کالری و 75% پروتئین مصرفی مردم است. در کشور ما نیز به طور متوسط، روزانه 14% نیاز به انرژی از طریق برنج تأمین می‎شود (11). این گیاه در بین گیاهان عمده زراعی دارای خصوصیات منحصر به فردی از نظر مصرف آب است (رشد در شرایط غرقابی، غیرغرقابی و دیم). آب اولین و اساسی‎ترین عامل محدود کننده تولید محصولات کشاورزی است. کمبود آب که به بحران قرن حاضر موسوم شده است باعث گردید دانشمندان و محققان تلاش‎های وسیعی را در جهت یافتن راه حل‎های مناسب برای افزایش توان تولید واحد آب مصرفی آغاز نمایند.



عنوان




مقدمه




فصل اول – کلیات




1-1- سطح زیر کشت و میزان تولید در دنیا و ایران




1-2- سابقه کشت برنج در ایران




1-3- گیاه‎شناسی برنج




1-3-1- نوع ژاپونیکا




1-3-2- نوع ایندیکا




1-3-3- نوع جاوائیکا




1-4- سیستم‎های کشت برنج




1-5- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج




1-6- فنولوژی و مراحل رشد برنج




1-6-1- مرحلة رویشی




1-6-2- مرحلة‌ زایشی




1-6-3- مرحلة رسیدگی




1-7- آب در گیاه




1-8- آبیاری در برنج




عنوان




1-8-1- روش آبیاری غرقاب دائم




1-8-2- روش آبیاری متناوب




1-8-3- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد




1-9- اثر کمبود آب




فصل دوم – بررسی منابع




2-1- عملکرد




2-2- اجزای عملکرد




2-3- عملکرد بیولوژیکی




2-4- راندمان مصرف آب




2-5- شاخص برداشت




2-6- فتوسنتز




2-7- ماده خشک




2-8- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی




2-9- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی




2-10- مقاومت به خشکی




2-11- کیفیت و پروتئین دانه




2-12- شاخص سطح برگ




- منابع




فرمت: ورد || دسته: کشاورزی|| قیمت: 4000 تومان || تعداد صفحه: 60

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.