مجموعه-آموزشی-فائو--مدیریت-مزارع-گرمابی
مجموعه آموزشی فائو - مدیریت مزارع گرمابی
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 106
حجم فایل: 8708 کیلوبایت

 

مجموعه آموزشی فائو - مدیریت مزارع گرمابی

 فایل ورد 106 صفحه ای قابل ویرایش که ترجمه مجموعه آموزشی فائو می باشد.

فایل ورد قابل ویرایش که ترجمه مجموعه آموزشی فائو می باشد.

 

 

1- بهبود کیفیت آب استخر

1-2- مقدمه

1-3-  ترکیبات آب استخر

1-4-  تغییر در ترکیب آب

1-5- نحوه نمونه گیری از آب استخر

1-5-1- نمونه برداری توسط یک بطری

1-6- اسیدیته آب

1-6-1 روش اندازه گیری pH

1-6-2- اسیدیته مناسب جهت پرورش ماهی

1-6-3- مقادیر pH در طول شب و روز

1-6-4- اصلاح وضعیت pH  آب استخر

1-7- کدورت و شفافیت آب استخر

1-7-1 اثر کدورت در استخر پرورش ماهی

1-7-2-اندازه گیری کدورت آب

1-7-3- روش های اندازه گیری کدورت آب

1-7-4- کنترل کدورت آب

1-8- دمای آب استخر

1-8-1- اندازه گیری دمای آب

1-8-2- ثبت دمای حداقل و حداکثر آب

1-8-3- مدیریت دمای آب در استخر پرورش ماهی

1-8-4- راه های کاهش دمای آب

1-9- اکسیژن محلول در استخرهای پرورش ماهی

1-9-1- منابع اکسیژن محلول آب

1-9-2- اندازه گیری اکسیژن محلول آب

1-9-3- نوسانات اکسیژن محلول در آب

1-9-3- کاهش ناگهانی اکسین محلول آب

1-9-4-علائم مبنی بر کمبود اکسیژن

1-9-5- پیش بینی کمبود اکسیژن به وسیله دیسک سشی

1-9-6-افزایش اکسیژن آب

1-9-7- دستگاه های هوادهی

1-9-7-1- انتخاب هواده مکانیکی

2- آهک پاشی و اصلاح وضعیت آب استخر

2-1- قلیاییت کل

2-1-3- اندازه گیری قلیاییت کل

2-1-4- کاربرد قلیاییت کل در پرورش ماهی

2-2- زمان استفاده ازآهک جهت آماده سازی استخر

2-3- چگونه خودمان آهک بسازیم

2-4- محاسبه میزان آهک مورد نیاز

2-5- تعیین نیاز استخر به آهک پاشی

2-6- روش های آهک پاشی دراستخر

2-6-1- آهک پاشی استخرهای خشک شده

2-6-2- آهک پاشی دراستخرهای آبگیری شده

3-کوددهی استخرهای پرورش ماهی

3-1- مقدمه

3-2- انواع مختلف کودها

4- غذا و غذادهی ماهیان

4-1- غذای طبیعی برای ماهیان

4-2- ماهیان چه نوع غذایی را ترجیح می دهند

4-5- کنترل فیتوپلانکتون ها

4-6- کنترل زئوپلانکتون ها

4-7- غذاهای مکمل : جنبه های کیفی

4-8- اشکل غذای کامل

4-9- اندازه مواد غذایی

4-10- مواد غذایی مکمل : جنبه های کمی

4-11- مقدار غذای مکمل مورد نیاز

4-12- کنترل مصرف غذا

4-13- زمان غذادهی ماهیان

4-14- مکان های مناسب برای پخش غذا

4-15- محاسبه میزان غذادهی ماهیان

4-16- پخش غذا

4-17- نگهداری و ذخیره مواد غذایی

4-17-1- بهبود قدرت نگهداری مواد غذایی

4-18- اندازه مناسب مواد غذایی

4-19- پختن و بخار پز کردن مواد غذایی

4-20- شکل دهی و فشرده سازی مواد غذایی

4-21- خشک کردن مواد غذایی خشک و مرطوب

4-22- عمل آوری خون تازه

4-23- فرآوری سیرابی چهارپایان

5- حمل و نقل ماهی زنده

5-1- تغییر کیفیت آب در حین حمل و نقل ماهی زنده

5-2- آب مناسب جهت حمل و نقل

5-3- سازماندهی برنامه ی حمل و نقل

5-4- کیسه های پلاستیکی

5-4-1- کیسه های پلاستیکی مناسب

5-4-2- تعیین ظرفیت کیسه های پلاستیکی

5-4-3- محاسبه ی ظرفیت حمل

منابع

 

 

 

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.